Infoisinfo Nederland

Restaurant Het Savarijn
Restaurant in Nijmegen

www.savarijn.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 024 323 261?

Adres

Van der Brugghenstraat 14. P.C. 6511SL, Nijmegen, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Restaurant Het Savarijn

Keukens in Nijmegen, Markt in Nijmegen, Eten in Nijmegen, Wijn in Nijmegen

In restaurant Het Savarijn kunt u in een stijlvolle, informele ambiance lekker eten en drinken. Aan de wand hangen werken van de Nijmeegse kunstenares Denny Baggen. Het is ingericht met eigentijdse materialen en kunst van de Rotterdamse meesterbindster Hanna de Bruijn. In de "Diningguide" van WineSpectator wordt het restaurant vermeld met een "Award of Excellence" en de Duitse Schlemmer Atlas kent Het Savarijn drie "Kochlöffel" toe - een restaurant met een zeer goede keuken. .

Het Savarijn behoort al jaren tot de betere restaurants van Nijmegen. Verse ingrediënten in combinatie met een ambachtelijke, seizoensgerichte keuken vormen de basis voor onze gerechten en diverse menu's. Altijd met respect voor en herkenbaarheid van de gebruikte produkten. Onze keuken is door de jaren heen constant in beweging geweest. De sfeer in het restaurant laat zich omschrijven als "stijlvol informeel", seizoensgerichte keukenstijl, maar zeker ook als "informeel stijlvol". .

Een bewuste keuze voor een ambachtelijke, uitgevoerd in een moderne keuken en volgens eigentijdse methoden werd beloond. Het Savarijn werkt met maandkaarten. Dit is te danken aan een constant goed niveau van de keuken en aan de fraaie wijn-spijs combinaties, maar zeker ook aan de vriendelijke en attente bediening. .

Het restaurant is gevestigd in een 19e eeuws hoekpand met karakteristieke hoge plafonds en is volledig air-conditioned. Het Savarijn is opgenomen in de Top 500 van "Lekker" en de restaurantgids voor wijnliefhebbers, Grootspraak, rekent Het Savarijn tot de beste wijnrestaurants van Nederland. GaultMillau waardeert de keuken met een rode "Toque" en 14 punten. Vanaf 1996 is het restaurant een vaste waarde in de Michelingids. Hierop vindt u gerechten die zijn geïnspireerd door het seizoen en gebaseerd op het aanbod van de markt. .

Het Savarijn valt tevens op door een groot en voortreffelijk aanbod aan wijnen.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 12:00 1:00
   Dinsdag 12:00 1:00
   Woensdag 12:00 1:00
   Donderdag 12:00 1:00
   Vrijdag 12:00 1:00
   Zaterdag 17:00 1:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Restaurant Het Savarijn (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe